Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Novo van Immogenics

De NOVO test van Immogenics geeft u inzicht in de voedingsmiddelen die een ontstekingsreactie bij u teweeg brengen. De Novo test analyseert de immunologische reactie van uw bloed op 115 verschillende voedingsstoffen. Aan de hand van deze analyse wordt een specifiek voor uw lichaam aangepast voedingsadvies opgesteld. Het programma hiervoor is gedurende de afgelopen vier jaar ontwikkeld door Immogenics en maakt gebruik van ultra moderne Abbott bloedanalyseapparatuur.

Ook bekende Nederlanders en verschillende topsporters hebben hun naam verbonden aan het programma en hebben hiermee aantoonbare resultaten geboekt. Het programma is relatief eenvoudig maar vooral in de eerste 10 weken is discipline een vereiste. Met de juiste motivatie blijkt, uit duizenden praktijkervaringen, dit programma prima te volgen en zult u versteld staan van het resultaat. Besef echter wel dat het NOVO voedingsprogramma niet in de plaats komt van andere gezondheidsbevorderende zaken. Voldoende beweging en een gevarieerde en verantwoorde voeding blijven onontbeerlijk.

Hoe werkt het?


* Er worden drie buisjes bloed bij je afgenomen bij een van onze bloedafnamepunten. Dit zijn bijvoorbeeld fitness-/healthcenters, beautycenters, artsen en centra voor natuurgeneeskunde.
* Het bloed wordt vervolgens naar ons laboratorium verstuurd en met behulp van ultramoderne apparatuur op 115 verschillende voedingsmiddelen getest. Hierbij wordt de individuele reactie van circa vier miljoen witte bloedcellen en bloedplaatjes bekeken.
* U kunt het resultaat van deze analyse, uw persoonlijke voedingsadvies, binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling thuis verwachten.
* U krijgt er een uitgebreide handleiding bij die u meer achtergrondinformatie verschaft met veel tips, suggesties en advies.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Geen volgers

Er zijn nog geen deelnemers op ValtAf.nl die deze methode volgen.